Άραγε θα ενδιαφερθεί κάποιος για το Δημογραφικό και πότε;

Δεν μας ξάφνιασαν οι  πρόσφατες δηλώσεις των κ.Μουζάλα και Ξυδάκη που δήλωσαν  ότι οι πρόσφυγες μπορούν να λύσουν  το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ πρόβλημα της χώρας. Θα ήταν λέει μια καλή ιδέα…..Σιγά – σιγά, αυτό που ακουγόταν παλιότερα ψιθυριστά στους διαδρόμους των υπουργείων ότι << το Δημογραφικό θα λυθεί με τους μετανάστες τώρα ακούστηκε από τα επίσημα χείλη υπουργών!

Αγαπητοί μου, ο πρωταρχικός και αναντικατάστατος φυσικός δεσμός και ιερός θεσμός του Γάμου-Οικογένειας σήμερα διέρχεται πρωτοφανή κρίση! Δύο ΒΟΜΒΕΣ (το διαζύγιο και η αποφυγή της ευλογημένης τεκνογονίας-πολυτεκνίας, μάλιστα με τις φονικές ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ για τις οποίες ουδείς συγκινείται!) απειλούν όσο ποτέ την Ελληνική Οικογένεια, αλλά και το ίδιο το Έθνος-Γένος μας. Δεν αντιστοιχεί σε κάθε Ελληνίδα καθ’όλη την παραγωγική ηλικία της (16-46 ετών) ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ενώ διεθνώς θεωρούνται τα 2,1 παιδιά ο ελάχιστος μέσος όρος.

Οι Ελληνίδες σ’όλη τη γόνιμη ζωή τους γεννούν 0,8 παιδί!!

Ο δημογραφικός κατήφορος της χώρας μας δεν έχει προηγούμενο. Τη στιγμή αυτή κανείς δεν νοιάζεται για το Δημογραφικό. Χρόνια τώρα κανείς δεν νοιάσθηκε για  τη διατήρηση και συνέχιση αυτού του ευλογημένου τόπου. Δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί με τις κραυγαλέες αποφάσεις τους εναντίον των πολυτέκνων. Ευθυνόμαστε και όλοι εμείς που συμπλέουμε χρόνια τώρα με τον υλισμό όλων των μορφών!

Όλοι γνωρίζουν (αλλά κωφεύουν) ότι οι πολύτεκνοι είναι αιμοδότες του Έθνους μας και τα παιδιά τους η ελπίδα της Πατρίδας μας!

Την τετραετία  που μας πέρασε περίπου μια πόλη των 90.000 κατοίκων χάθηκε. Χρόνια τώρα οι πολιτικές ηγεσίες αδιαφόρησαν για τη μείωση των γεννήσεων, την αύξηση των εκτρώσεων και φθάσαμε στο βωμό των αδηφάγων μνημονίων να θυσιάζονται τα πάντα! Όλοι στρέφονται στο οικονομικό πρόβλημα……..κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν συζητάει για εγκατάλειψη των αξιών και των παραδόσεων μας! Κανείς δεν νοιάζεται για τη μετανάστευση των παιδιών μας που εγκαταλείπουν τη χώρα άρον-άρον….οι δικοί μας φεύγουν κι άλλοι έρχονται…..

Επιτέλους κ.Βουλευτές (εσείς νομοθετείτε), επιβάλλεται απόδοση ευγνωμοσύνης σ’ αυτούς που δίνουν  διαρκή, σκληρό αγώνα, σημαντικό για την ελληνική κοινωνία, στην οποία το κεντρικό πρόβλημα που γρήγορα όλοι θα το καταλάβουμε, το δημογραφικό, “σαπίζει” τις ρίζες του οικοδομήματος που λέγεται Ελλάς.

Οι πολύτεκνες μητέρες και οι σύζυγοί τους, τολμούν να φέρουν τα παιδιά που ο Θεός χαρίζει. Αντιμετωπίζουν την ζωή με πίστη στον Θεό και χαμόγελο. Αυτό μεταδίδουν στα παιδιά τους, ξεχνούν την κούραση στο πρώτο τους χαμόγελο. Πολύτεκνες μητέρες ο Ελληνισμός σας οφείλει πολλά!

Σχόλιο: τους πρόσφυγες αγαπητοί μου  και πρέπει να τους περιθάλψουμε και πρέπει να τους δώσουμε τροφή και πρέπει να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα αλλά …….με ημερομηνία λήξης!  προβληματίζομαι έντονα από τις προθέσεις εχθρών της Πατρίδος μας…….που θέλουν να τη μετατρέψουν σε απέραντο μωσαϊκό….

Γκουντελάκης Παναγιώτης
Πολύτεκνος εκπαιδευτικός