ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αριθ. 60/2015 (Γιορτή Πολύτεκνης Οικογένειας 2015)

Σέρρες, 28 Οκτωβρίου 2015
Αριθ. Πρωτ. ΕΞ/60

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Θέμα: «Γιορτή Πολύτεκνης Οικογένειας 2015»

ΑΓ_ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ_ΝΕΟΝΙΛΛΗ_7_ΤΕΚΝΑ

Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός», αναγνωρισμένο από την Α.Σ.Π.Ε Πολυτεκνικό Σωματείο που ιδρύθηκε στις Σέρρες το 2014, συνεχίζει την ενεργό δράση της για την υποστήριξη των πολυτέκνων, την προαγωγή της αξίας της οικογένειας, την προβολή των πνευματικών αξιών της και την ενίσχυση των εν γένει απόρων συμπολιτών μας.

Με το παρόν ενημερώνει τα μέλη της, αλλά και τους Σερραίους πολίτες, φίλους της οικογένειας εν γένει, ότι την προσεχή Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικήτα Σερρών την καθιερωμένη ετήσια γιορτή της Πολύτεκνης Οικογένειας, προς τιμήν των Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους, προστατών της Πολύτεκνης Οικογένειας, σε ημερομηνία που ορίσθηκε για φέτος με την εγκύκλιο 5/2015 της Α.Σ.Π.Ε.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, στην οποία παρεκλήθη να ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, θα προσφερθεί κέρασμα στο χώρο της ενορίας και θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης, αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν το θεσμό της οικογένειας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γραμματέας
Π. Παναγιωτίδης                                                              Ι. Κιορίδης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ :

1. ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
2. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
3. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ