ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αριθ. 32

Σέρρες, 30 Νοεμβρίου 2014

Θέμα: «Συνέχιση διανομής φρούτων από την Ένωση Πολυτέκνων Σερρών»

 

Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών, ως αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο, με ρητό σκοπό στο καταστατικό του την άσκηση φιλανθρωπικού έργου, έχει πιστοποιηθεί από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών ως δικαιούχος διανομής δωρεάν προϊόντων της ΕΕ σε πολύτεκνες οικογένειες.

Η τρίτη διανομή φρούτων (πορτοκαλιών και ακτινιδίων), η οποία εντάσσεται στο παραπάνω πλαίσιο, ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία και τάξη, χάρη στην εθελοντική εργασία του Δ.Σ. και μελών της Ένωσης, αλλά και το άριστο οργανωτικό πνεύμα. Ευχαριστούμε τους Δήμους Σιντικής και Ηρακλείας για τη συνεργασία τους και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την άριστη συνεργασία με όλους τους Δήμους του Νομού μας εξυπηρετώντας τους συναδέλφους πολυτέκνους όπου και αν αυτοί διαβιούν.

Η τρίτη διανομή φρούτων στους πολύτεκνους δικαιούχους συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στις νέες αποθήκες της Ένωσης μετά το Λευκώνα, δίπλα στο Λητώ (ασφαλής αναστροφή από φανάρι Jumbo).

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι πολύτεκνοι να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το Πολυτεκνικό Βιβλιάριο.

Επισυνάπτεται σχετικό φωτογραφικό υλικό.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Π. Παναγιωτίδης                                                               Ι. Κιορίδης

 

CAM00691

CAM00687

CAM00655

2014-11-27-211

2014-11-27-205

2014-11-27-199