Διανομή φρούτων από την Ένωση Πολυτέκνων Σερρών

Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών, ως αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο, με ρητό σκοπό στο καταστατικό του την άσκηση φιλανθρωπικού έργου, έχει πιστοποιηθεί από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών ως δικαιούχος διανομής δωρεάν προϊόντων της ΕΕ σε πολύτεκνες οικογένειες.

Η πρώτη διανομή φρούτων η οποία εντάσσεται στο παραπάνω πλαίσιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τάξη, χάρη στην εθελοντική εργασία του Δ.Σ. και μελών της Ένωσης, αλλά και το άριστο οργανωτικό πνεύμα. Σημαντική καινοτομία υπήρξε η πραγματοποίηση διανομών και στα χωριά του Νομού μας χάρη στην αγαστή συνεργασία με τους οικείους Δήμους. Με συγκίνηση οι συνάδελφοι πολύτεκνοι ευχαριστούσαν τα μέλη της Ένωσης για την πρωτοβουλία. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τους Δήμους Σιντικής, Ηρακλείας και Βισαλτίας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την άριστη συνεργασία με όλους τους Δήμους του Νομού μας εξυπηρετώντας τους συναδέλφους πολυτέκνους όπου κι αν αυτοί διαβιούν.

Η δεύτερη διανομή φρούτων στους πολύτεκνους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 από τις 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στα Ψυγεία Ταυλαρίδη (1ο χλμ. Σερρών-Νιγρίτας, δεξιά μετά την αερογέφυρα και το Μετρό).

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το Πολυτεκνικό Βιβλιάριο.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό.

CAM00600

CAM00606

CAM00611

CAM00614

CAM00617

CAM00631

CAM00638