Γιορτή Πολύτεκνης Οικογένειας αυτήν την Κυριακή

Σέρρες, 30 Οκτωβρίου 2016
Αριθ. Πρωτ. ΕΞ/22

 

EPSON MFP image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Θέμα: «Γιορτή Πολύτεκνης Οικογένειας 2016»

Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός», αναγνωρισμένο από την Α.Σ.Π.Ε Πολυτεκνικό Σωματείο που ιδρύθηκε στις Σέρρες το 2014, συνεχίζει την ενεργό δράση της για την υποστήριξη των πολυτέκνων, την προαγωγή της αξίας της οικογένειας και την προβολή των πνευματικών αξιών της.

Με το παρόν ενημερώνει τα μέλη της, αλλά και τους Σερραίους πολίτες, φίλους της οικογένειας εν γένει, ότι την προσεχή Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών την καθιερωμένη ετήσια γιορτή της Πολύτεκνης Οικογένειας, προς τιμήν των Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους, προστατών της Πολύτεκνης Οικογένειας. Η ημερομηνία αυτή ορίσθηκε για φέτος με την εγκύκλιο 3/2016 της Α.Σ.Π.Ε http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3301&Itemid=2.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Θεολόγος, θα προσφερθεί κέρασμα στον χώρο δεξιώσεων της ενορίας και θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού  ενδιαφέροντος.

Επίσης, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών θα συμμετάσχει με αρτοκλασία στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεολόγου.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης, αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν το θεσμό της οικογένειας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις.

 

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γραμματέας
Ξ. Μπεριντζής                                              Ι. Κιορίδης